مدت فلوشیپ: یک سال

 

میزان فلوشیپ : بسته به شرایط متقاضی بین ۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰  دلار

 

بدون نیاز به نمره زبان و مدرک تحصیلی

مدارک مورد نیاز:

  • رزومه
  • کاورلتر
  • آرتیست استیتمنت
  • ۱۰ نمونه عکس دیجیتال به عنوان نمونه کار با توضیحات که نباید بیش از ۱۰ سال گذشته باشد

 

آخرین مهلت ثبت نام: تاریخی مشخص نشده است.

نیاز به داشتن مدرک تحصیلی و نمره زبان نیست.(البته سطح زبان شما ممکن است در مصاحبه ای مشخص خواهد شد)

 

 

 

 

 

برای تهیه فایل لینک ثبت نام کلیک کنید
اگر نیاز دارید مدارک مورد نیاز برای اپلای را تهیه یا تکمیل کنید این کار را به ما واگذارید. برای اطلاع از خدمات و تعرفه‌های ما کلیک کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *